player player team team market market

Absolute Card Collector

Truhla plná balíčků! Break 123 balíčků karet (94 hokejových, 29 NFL, NBA a MLB)

26. 1. 2024 15:53

Po 3 letech jsem se rozhodl otevřít balíčky, které jsem si postupně s každou objednávkou odkládal bokem. Za tu dobu jsem do truhly uložil 123 balíčků. Z toho 94 hokejových a zbytek byl fotbal, americký fotbal, baseball a i nějaký basket. Čeká nás tak skoro hodinu a půl dlouhý maraton otevírání. Zkusil jsem to sestříhat, co to šlo, ale zase jsem si to chtěl vychutnat a nikam jsem nespěchal. Ten je čas se o tento zážitek podělit s vámi.

VIDEO: ZDE

SOUTĚŽ O BOXY NA LEDEN

Každý měsíc rozdáváme boxy našim odběratelům. Od tohoto roku ještě přitvrdíme! A hned první měsíc rozdáváme 2 boxy (Credentials 21/22 Hobby a Allure 21/22 Hobby). Za celý měsíc pak vybereme 2 výherce. Co udělat pro účast v soutěži? Musíte být odběratelem našeho YouTube, dát like na toto video a do komentáře napsat "Díky za soutěž".

A to je vše! Za každé video v měsíci získáte jeden hlas do losování, takže můžete soutěžit v každém videu a svoji šanci navýšit. Soutěžit můžete až do 10. dne následujícího měsíce.

KARTY K DISPOZICI

Dostupné karty z tohoto videa přidáme chvíli po zveřejnění videa do nabídky na našem webu v sekci Tržiště, kde můžete nakupovat jak od nás, tak i od dalších sběratelů. Pro nákup vám stačí FREE účet.